Benefity - klíčové prvky v personální strategii firmy - Kellerová, Petra
Firemné benefity sú v dnešnej dobe faktorom, ktorý má výrazný vplyv na pozíciu spoločnosti na trhu práce a jej prestíž. Druhy firemných benefitov.