Na ceste k zmluve o obchode so zbraňami - Mochťak, Michal
Historický kontext potreby regulácie obchodu so zbraňami. Diskusia k zmluve o obchode so zbraňami. Parametre pripravovanej zmluvy. Zameranie a vymedzenie zmluvy. Prístup k implementácii zmluvy. Zmluva o obchode so zbraňami a hľadanie konsenzu. Pozície jednotlivých aktérov.