Konceptuální analýza ontologické bezpečnosti - Varkočková, Martina
Pôvod konceptu ontologickej bezpečnosti. Vymedzenie pojmu ontologická bezpečnosť v medzinárodných vzťahoch. Dosiahnutie ontologickej bezpečnosti. Prejavy ontologickej bezpečnosti/neistoty. Konceptuálna analýza ontologickej bezpečnosti.