Tokio to nevzdáva - Pressburg, Adrian Peter
Volebné víťazstvo stredopravej Liberálnodemokratickej strany Japonska v decembri 2012. Šinzó Abe na čele vlády a tri piliere revitalizácie ekonomiky. Nové impulzy na ázijskej politickej scéne. Prudký hospodársky rast Číny. Nevyspytateľnosť jadrovo vyzbrojenej Severnej Kórey. Lukratívny potenciál Tichomoria.