Autopriemysel začal šúpať cibuľu - Jesný, Martin
Zatváranie automobilových závodov v Európe. Príčiny zatvárania - nízke využitie výrobných kapacít, previs ponuky nad dopytom, kríza v eurozóne. Rokovania šéfov automobiliek s odborármi a často aj s politikmi. Prepúšťanie pracovníkov.