Adaptace mužů a žen na ztrátu zaměstnání - Paulík, Karel
Vnímanie a prežívanie faktu straty zamestnania mužmi a ženami ( s akými problémami sa stretávajú a ako sa to premieta do ich spokojnosti) a ako na ne reagujú v intenciách zvládnuť záťaž spojenú s adaptáciou na túto situáciu.