Ruské peniaze prichádzajú - Žitňanský, Eduard
Volksbank Slovensko od minulého roka súčasťou skupiny Sberbank z Ruska. Očakávané zmeny - zmena dizajnu pobočiek, inovácia služieb, väčšia motivácia zamestnancov, posilnenie pozície banky na slovenskom trhu. Zvýšený záujem o učenie sa ruského jazyka. Dôvera v ruské investície. Prevládanie pozitívneho vzťahu Slovákov k Ruskej federácii.