Manažér nesmie byť smiešny - Švorcová, Petra
Rozhovor s Petrom Littmannom, marketingovým expertom, ktorý pomáha firmám úspešne sa presadiť na globálnom trhu. Kedy sa z dobrej firmy stane skvelá. Aký má byť dobrý manažér. Ako ducha firmy ovplyvňuje majiteľ a ako líder. Diskusie o slobodnej firme a o tom, že v súčasnosti hierarchická štruktúra viac vo firme nemá miesto.