Poisťovacie podvody a ich dôsledky
Európska federácia národných asociácií poisťovní Insurance Europe analyzovala typy, rozsah a dôsledky poisťovacích podvodov v Európe. Spôsoby, akými sa poisťovne usilujú bojovať proti podvodom.