Čokoládový průkopník - Vlková, Jitka
Krátka história vzniku svetoznámeho podniku Ritter Sport na výrobu čokolády v Nemecku. Založenie rodinnej firmy. Vznik typickej štvorcovej čokolády v r. 1932. Šírenie popularity čokolády americkými vojakmi. Reklama na zdravú, jogurtovú variantu čokolády. Stagnácia predaja v 80. rokoch. Využívanie obnoviteľných zdrojov energie pri výrobe.