Znovuzrození kuponingu - Plundr, Otakar
Priebeh kupónovej kampane, ktorú pripravila spoločnosť POS Media pre predajne Makro v Českej republike. Distribúcia kupónov a priemerná návratnosť. Zásadné postupy pre úspešnú kupónovú akciu. Zostavenie kupónovej knižky. Vyhodnotenie kampane. Budúcnosť kupóningu.