Slovenský poistný sektor vo svetle globálnych trendov - Hudák, Vazil
Význam poisťovníctva na globálnom, ale aj na slovenskom trhu. Vývoj v poistnom sektore, ktorý sleduje MF SR a analyzuje prípadné riziká s ním spojené. Solvency II a Európsky systém finančného dohľadu.