Ide o dôveru v celý sektor - Sulík, Ilja
Práca poisťovní z pohľadu klienta. Vzťahy medzi poisťovňami a klientmi, postup zmluvnej poisťovne pri škodových udalostiach. Najčastejšie problémy pri likvidácii poistných udalostí. Eliminácia nespokojnosti klientov.