Rozhodnutie v rukách Súdneho dvora EÚ - Petruľák, Martin
Vývoj rozhodovacej činnosti v oblasti náhrady nemajetkovej ujmy z povinného zmluvného poistenia zodpovednosti za škodu spôsobenú prevádzkou motorového vozidla.