Malá protizlodějská kuchařka - Kůta, Petr
Rady právnika, aké opatrenia je dobré urobiť, aby sa zamedzilo prípadným stratám duševnej, vedeckej či umeleckej práce. Ako ochrániť logo, ktoré spĺňa atribúty autorského diela, t. j. ide o výsledok tvorivej umeleckej činnosti.