Úlohy v oblasti inteligentného, udržateľného a inkluzívneho rastu v kontexte stratégie "Európa 2020" - Gonda, Vladimír
Hlavné ciele a vybrané úlohy v troch vzájomne sa dopňujúcich prioritách stratégie "Európa 2020" stojace pred EÚ, vrátane špecifikácie cieľov v podmienkach SR.