Hospodárske krízy v období globalizácie vo svetle monetárnych teórií ekonomického cyklu - Lisý, Ján
Misesova teória peňazí ako základ a východisko monetárnej teórie ekonomického cyklu. Hayeková monetárna teória ekonomického cyklu.