Pracovná (ne)náročnosť ekonomického rastu v slovenskej ekonomike: sektorový pohľad - Morvay, Karol, 1973-
Pokračovanie príspevku z predchádzajúceho čísla. Významná úloha odvetví, v ktorých bol vysoko položený prah rastu zamestnanosti.