Nelichotivý odraz v ratingovém zrcadle - Machala, Karel
Vzťah štátu k ratingovým agentúram a dopad dlhovej krízy na postavenie ratingových agentúr. Nové pravidlá pre rating a ďalšia regulácia, ktorej cieľom má byť znižovanie dominantného postavenia najväčších agentúr ovládajúcich svetový trh úverového ratingu.