Financovanie vedy a výskumu v kontexte Európskej únie - Vongrej, Marián
Investície do vedy a výskumu v európskom kontexte. Inovačný stupeň vybraných krajín Európskej únie. Siedmy rámcový program financovania vedy, výskumu a vývoja.