Stabilizácia, podnikateľské prostredie a hospodársky rast Slovenskej republiky - Trnovský, Karol, 1983-
Stabilizácia z pohľadu štátu. Vplyv konsolidácie na ekonomický rast. Pohľad z vonkajšieho prostredia. Stabilizácia z pohľadu podnikateľského prostredia.