Sociálne služby vo väzbe na kvalitu života seniorov - Husáková, Mária
Starnutie populácie ako civilizačná výzva. Východiská a medzníky v procese modernizácie a transformácie systému sociálnych služieb v Slovenskej republike. Hlavné zámery v rozvoji sociálnych služieb na roky 2009-2013. Financovanie sociálnych služieb.