Na cestě za lepší platební morálkou - Tomšej, Jakub
Problematika platobnej disciplíny podnikateľských subjektov v Českej republike. Novelizácia právnej úpravy a smernica Európskeho parlametnu a Rady č. 2011/7/EU. Zosúladenie smernice EÚ s novelou obchodného zákonníka ČR.