Politika zdaňovania offshore center - Lennerová, Ivana, 1979-
Pojem a využívanie daňových rajov. Faktory ovplyvňujúce výber vhodnej krajiny. Zdaňovanie pri finančnom investovaní. Boj medzinárodných organizácií proti daňovým rajom.