Vývojové tendencie globálnej krízy v Európe - Novák, Marcel, 1979-
Vývoj kľúčovej úrokovej sadzby Európskej centrálnej banky. Situácia v eurozóne do roku 2011. Štátny dlh vybraných krajín. Vybrané makroekonomické ukazovatele.