Metodika pre zachytenie priamych a nepriamych efektov z transferu technológií prostredníctvom priamych zahraničných investícií - Lábaj, Martin, 1982-
Význam inovácií v rôznych teoretických prístupoch a doterajšie spôsoby analýzy technologických tokov. Návrh inovovaného spôsobu analýzy technologických tokov pre malé, otvorené a stredne vyspelé ekonomiky.