Trendy vývoja bankovej regulácie v EÚ - Trúchly, Peter
V dôsledku finančnej a hospodárskej krízy sa vytvorili podmienky na prijatie nových, prísnejších pravidiel bankovej regulácie. Nie všetky návrhy ale vytvárajú predpoklady pre väčšiu stabilitu bankového sektora v budúcnosti. Niektoré návrhy sú viac politické, ako odborné. To môže priniesť nové problémy v budúcnosti.