Teoretické prístupy ku kreatívnemu kapitálu a kreatívnej triede - Antalová, Mária, 1952-
Formulovanie teoretického východiska k ľudskému a kreatívnemu kapitálu a identifikácia jeho zoskupenia. Charakteristika daných zoskupení podľa spôsobu, ktorým sa vytvárajú hodnoty a ktoré podporujú úspešnosť a efektívnosť spoločnosti.