Medzinárodná vedecká konferencia Ekonomická teória a ekonomická realita ETER 2012 - Vongrej, Marián
Informácia o cieľoch a zámeroch medzinárodnej vedeckej konferencie, ktorá sa konala 9. novembra 2012 s názvom Ekonomická teória a ekonomická realita ETER 2012.