Prestižní karty - k nezaplacení - Juřík, Pavel
Prestížne platobné karty sú žiadaným produktom pre klientov zaujímajúcich sa o personalizované služby, výhody a individuálny prístup. Superluxusné karty, ktoré majú často aj umeleckú hodnotu. Služby privátnych bánk pre VIP klientov.