Pojistný podvod je fraud - Půlpán, Jaroslav
Využitie informačných technológií v poisťovníctve, osobitne v boji proti poisťovacím podvodom. Riziká ohrozujúce poisťovne. Súčasný stav a preventívne opatrenia. Dodávatelia informačných systémov a flexibilný FMS systém (Fraud Management System).