Navrhované zmeny a doplnenia IFRS 10 - Konsolidovaná účtovná závierka a IAS 28 - Investície do pridružených podnikov a podiely na spoločnom podnikaní - Ješš, Michal, 1986-
Rada pre medzinárodné účtovné štandardy (International Accounting Standards Board, IASB) vydala 13. decembra 2012 v poradí šiesty predbežný návrh ED/2012/6 obsahujúci navrhované zmeny a doplnenia štandardov IFRS 10 - konsolidovaná účtovná závierka a IAS 28 - investície do pridružených podnikov a podiely na spoločnom podnikaní.