Navrhované zmeny a doplnenia IFRS 11 - Spoločné podnikanie - Ješš, Michal, 1986-
Rada pre medzinárodné účtovné štandardy (International Accounting Standards Board, IASB) vydala 13. decembra 2012 v poradí siedmy predbežný návrh ED/2012/7, obsahujúci navrhované zmeny a doplnenia štandardu IFRS 11 - spoločné podnikanie.