Čím môže Obchodná fakulta EU v Bratislave podporiť agrosektor? - Žák, Štefan, 1971-
Kooperácia ekonomiky a agrosektora. Príklady kooperácie Ekonomickej univerzity v Bratislave s hospodárskou praxou v agrosektore.