Zrušenie kontaktných miest daňových úradov v 6 mestách od 1.1.2013 - Ihnatišinová, Denisa, 1983-
Od 1.1.2013 došlo k zrušeniu kontaktných miest Daňových úradov v 6 mestách na Slovensku. Správa daní daňových subjektov, ktoré využívali služby kontaktných miest v týchto mestách sa presúva na pobočky daňových úradov podľa lokalizácie.