10 rád ako prežiť v open space - Skorková, Zuzana, 1979-
Pravidlá, ktoré pomôžu zvyknúť si na tímovú spoluprácu v otvorenom priestore kancelárie (open space). Racionalizácia, rúcanie bariér, prehľad, zjednodušená kontrola a dostupnosť manažéra pre všetkých.