Kdo šetří má za tři - Mandel, Martin
Analýza hospodárskeho vývoja českej ekonomiky, posúdenie hospodárskeho rastu z pohľadu základných makroekonomických ukazovateľov rovnováhy a miery hrubých úspor domácností v ČR.