Mobilní a bezkontaktní platby na pořadu dne - Chuchvalcová, Jana
Rozhovor s Pavlem Juříkem, odborníkom na platobné karty a obchodným riaditeľom spoločnosti Global Payments Europe (GPE), na aktuálnu tému bezkontaktných a mobilných platieb.