Jak krize změnila vnímání systémového rizika? - Jakubík, Petr
Riziko kolapsu finančného systému, alebo celého trhu, ktoré sa dostáva vďaka globálnemu ekonomickému vývoju do centra záujmu. Meranie finančnej nestability a jej príčiny. Monitorovanie a riadenie systémového rizika.