Finanční trhy, váleční piloti a business intelligence - Kyjonka, Vladimír
Prostriedok na podporu rozhodovacích cyklov, funkcie a vlastnosti nástroja Business Intelligence (BI) a požiadavky, ktoré musí spĺňať. Fázy rozhodovacieho cyklu BI. Kombinácie vstupných parametrov pre dosiahnutie optimálnych cieľov.