Stratená generácia - Pirkl, Tomáš
Nezamestnanosť mladých ľudí do 25 rokov. V Španielsku a v Grécku vyše 50 percent z mladých sú nezamestnaní. Hľadanie riešení v Európskej únii. Využitie financií zo štrukturálnych fondov. Hľadanie príčin nezamestnanosti mladých a potreba ich riešenia.