Grafy, čo vzbudzujú rešpekt - Ódor, Ľudovít
Problematika starnutia populácie. Pokles úmrtnosti, nižšia pôrodnosť, záťaž verejných financií. Dramatické zhoršenie pomeru občanov v poproduktívnom veku k obyvateľom v produktívnom veku. Najpodstatnejšie oblasti: dôchodky, zdravotníctvo a dlhodobá sociálna starostlivosť. Vyjadrenie vážnosti problému prostredníctvom indikátora dlhodobej udržateľnosti. Ako priblížiť ukazovateľ dlhodobej udržateľnosti k nule. Vyhliadky pre ukazovateľ dlhodobej udržateľnosti v budúcnosti.