Pravidelný osobný rozhovor s podriadeným - 1:1 - Skorková, Zuzana, 1979-
Dobrý líder by mal pravidelne investovať čas do osobného stretnutia so svojimi priamymi podriadenými. Práve tu vzniká priestor na vytvorenie vzájomnej dôvery a rešpektu. Vedenie rozhovoru medzi podriadeným a nadriadeným.