Využitie simulačných hier v pedagogickom procese - Fabinyová, Radka, 1986-
Business games ako nástroj učenia v manažmente. Aplikácia teoretických poznatkov v reálnom alebo simulovanom prostredí umožňuje študentom prepojiť tak organizačné ako aj funkčné oblasti podniku. Využívanie simulačných hier.