Využívanie simulačných hier v logistike - Gajdoš, Jozef, 1962-2025
Chápanie simulácie ako experimentálnej metódy, v ktorej je reálny systém nahradený počítačovým modelom. Porovnávanie vybraných simulačných hier v logistike z hľadiska ich cieľa, využívaných parametrov a premenných.