D. Cameron: Európsky národ neexistuje - Pressburg, Adrian Peter
Požiadavka britského premiéra prehodnotiť vzťahy v Európskej únii. Referendum občanov o zotrvaní, resp. vystúpení z Európskej únie. Dlhová kríza v eurozóne a hľadanie riešení na úkor štátov s národnou menou. Rozštiepení konzervatívci. Pragmatickí euroskeptici a ich manifest Fresh start. Požiadavka britských podnikateľov zbaviť sa bruselského byrokratizmu.