Vplyv prílevu priamych zahraničných investícií na produktivitu práce na Slovensku - Dudáš, Tomáš, 1976-
Zhodnotenie vplyvu prílevu priamych zahraničných investícií na produktivitu práce na Slovensku v rokoch 1995-2008.