Ratingové hodnotenie poisťovní - Vachálková, Ingrid
Teoretické vymedzenie problematiky ratingového hodnotenia. Rating finančnej sily poisťovne - IFS rating. Hlavné oblasti analýzy ratingových modelov poisťovní. Ratingové hodnotenie poisťovne ako forma jej prestíže, podporuje rast jej goodwillu. Ratingové hodnotenie poisťovní v porovnaní s ostatnými sektormi hospodárstva Európy. Ratingové hodnotenie poisťovní k 12.1.2013.