Vliv environmentální výkonnosti podniku na výkonnost ekonomickou - Klímková, Markéta
Pojem environmentálna výkonnosť a ekonomická výkonnosť. Vplyv environmentálnej výkonnosti na ekonomickú výkonnosť. Environmentálne indikátory ovplyvňujúce výkonnosť podniku.