Šrotovné v kontextu modelování poptávky po automobilech - Litzman, Marek
Zavádzanie šrotovného-motivácia a účinnosť. Teoretický kontext modelovania dopytu po automobiloch. Efektivita šrotovného - návrh modelu a jeho premenné.